Train je konijn - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17954
page-template-default,page,page-id-17954,page-child,parent-pageid-14907,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Train je konijn

WEBINAR “TRAIN JE KONIJN”

Inhoud

Je kan je konijnen op deze manier de gekste dingen leren: high five, voetbal, rabbit dance, noem maar op! Wil jij weten hoe? Volg dan zeker dit webinar.

 

Konijnen zijn enorm intelligente dieren en moeten intellectueel gestimuleerd worden. Het maakt niet uit hoe oud of tam je konijnen zijn, training is leuk én ideaal om de band met je konijn te versterken.

 

Praktisch

Datum en tijd: af te spreken
Duur: 1u
Prijs: 50 euro (90 euro voor twee webinars naar keuze)
Hoppy Lid40 euro (20% korting)

 

Inschrijven kan je hier. Voor meer informatie mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Train je konijn | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden