NIEUW Webinar: Konijn in huis - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17950
page-template-default,page,page-id-17950,page-child,parent-pageid-14907,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17950

NIEUW Webinar: Konijn in huis

NIEUW WEBINAR "KONIJN IN HUIS"

INHOUD

Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen beter te begrijpen en helpen? Ben je aan het overwegen konijnen in huis te halen? Hiermee kan ik je helpen!

 

Tijdens dit webinar leer je alle belangrijke aspecten over de huisvesting van konijnen en waarom het oh zo belangrijk is, misschien zelfs het belangrijkste wanneer we praten over konijnen houden als huisdieren. Meer nog, ik bespaar je een hoop geld door je te besparen van alle nutteloze producten die helaas nog steeds standaard aangeboden worden in dierenwinkels. En geloof me, het zijn er veel! Je verdient de prijs van dit webinar dus ook onmiddellijk terug.

 

In dit webinar van een uur, bespreken we alles wat je nodig hebt om je konijn correct te huisvesten, gaande van drinkbakken tot speelgoed. Een goede huisvesting is namelijk stap één om je konijnen gelukkig te maken. En gelukkige konijnen zorgen voor gelukkige mensen! Alles wat besproken wordt tijdens deze webinar, is dan ook door mezelf de voorbije 10 jaar uitgetest.

 

Dit webinar gaat voornamelijk over de huisvesting van binnenhuiskonijnen maar kan gemakkelijk doorgestrokken worden naar buitenkonijnen dus laat dat je niet tegenhouden. Veel plezier met het (her)inrichten van je konijnenverblijf!

Geef je konijn het leven dat ze verdienen in 4 belangrijke stappen

Praktisch

Je kan hier het webinar “Konijn in huis” aankopen. Na betaling, krijg je de link van het webinar onmiddellijk doorgestuurd.

 

Prijs: 29 euro

 

Algemene Voorwaarden