Aanbod - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
14921
page-template-default,page,page-id-14921,page-parent,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Aanbod

Advies nodig van een konijnendeskundige?

 

Hopster vzw groeit!

De laatste tijd worden we overrompeld door vragen voor advies in verband met het correct houden van konijnen, verzorging, voeding, socialisatie, probleem-gedrag, het koppelen van konijnen en nog veel meer. We vinden dit uiteraard geweldig omdat dit betekent dat konijnenwelzijn steeds belangrijker wordt voor de Belgen.

Omdat team Hopster vindt dat elke konijneneigenaar recht heeft op de belangrijkste informatie over het houden van konijnen, hebben we de voorbije jaren hard gewerkt om dit beschikbaar te stellen voor iedereen. Het welzijn van konijnen komt namelijk altijd op de eerste plaats. Lees dus zeker ons GRATIS ebook en neem ook een kijkje op onze blog. Je vindt hier pareltjes van informatie terug.

Konijnencongres en nog meer wilds

Wanneer je liever informatie vergaart tussen andere konijnenliefhebbers, zijn er ook nog online privélessenworkshops of het Belgische Konijnencongres! Echte aanraders!

Gezocht | Konijnenadviesbureau Hopster

Maak een afspraak

Wanneer je geen oplossing vindt voor je specifiek probleem, boek dan een consult bij Marilleke Vrancken. Zij werkt professioneel als konijnendeskundige en investeert dus enorm veel tijd in het persoonlijk oplossen van konijn-gerelateerde problemen. Elk dier en elke situatie is anders. Daarnaast willen we er zeker van zijn dat het gegeven advies begrepen en correct opgevolgd wordt. Dit gaat alleen maar met de persoonlijke aanpak. Voor elk budget, voorzien we dan ook een kwaliteitsvolle optie.

 

Alleen op deze manier kunnen we het konijnenwelzijn blijven verbeteren. We garandeer je alvast dat het de investering waard is! Onze ervaring is dat we enorm veel stress kunnen wegnemen bij konijnen en hun eigenaars. Het houden van konijnen als huisdieren wordt weer plezant!

 

Belgische Konijnendeskundigen

In België zijn er slechts een handvol konijnendeskundigen afgestudeerd, ieder met zijn eigen specialismes. Goed advies is dus schaars. Daarom werken we graag samen als team zodat ALLE konijn-gerelateerde problemen opgelost kunnen worden.

 

Is jouw konijn gezond?

Let wel op, wij werken alleen met gezonde of gediagnosticeerde konijnen (ook mindervalide konijnen) zodat we gedragsproblemen omwille van ziekte kunnen uitsluiten of rekening kunnen houden met de gediagnosticeerde ziekte.

 

Dit wil zeggen dat jouw konijnen jaarlijks gevaccineerd en regelmatig gecontroleerd moeten worden door een konijnkundige dierenarts. Een konijn dat niet gevaccineerd is, kan onze eigen konijnen besmetten en dat is een risico dat we niet nemen. Wij zijn zelf geen dierenartsen maar vicevoorzitter en konijnendeskundige Hannelore Bellon volgt momenteel wel de opleiding dierengeneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen.

 

Ben je niet zeker of je konijn gezond is, bijvoorbeeld bij plotse onzindelijkheid? Contacteer dan eerst jouw dierenarts. Wanneer een konijn niet eet of zich anders gedraagt dan normaal, moet het direct naar de dierenarts! Wanneer je op de hoogte bent van de ziekte en deze behandeld wordt, kunnen we jou wel helpen met training i.v.m. stressvermindering bij het toedienen van medicatie.

 

Idealiter zijn zowel jouw rammen als voedsters gecastreerd.

 

We danken jullie alvast voor jullie begrip en hulp om Hopster vzw te steunen! Tot snel!

 

Algemene Voorwaarden