Vachtverzorging - Ilse Pos - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16770
page-template-default,page,page-id-16770,page-child,parent-pageid-16704,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Vachtverzorging – Ilse Pos

Alles draait bij Ilse Pos van het Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen om konijnen. Van Regionaal is inmiddels al geen sprake meer, zij is werkzaam in Nederland en België.
 
Ilse is niet alleen konijnendeskundige, zij is expert op het gebied van koppelen, is professioneel konijnenkapper en heeft ook een konijnenhotel aan huis. En Ilse is ook de auteur van Lang Leve(n) Konijnen.

Lang Leve(n) Konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster

 

Op het konijncongres komt Ilse u informeren over de vachtverzorging van konijnen. Vaak denken baasjes dat alleen langharige konijnen vachtverzorging nodig hebben. Niets is minder waar! Ook kortharige konijnen hebben vaak ondersteuning nodig bijvoorbeeld als zij slecht door de verharing heenkomen, pododermatitis (voetzoolontsteking) ontwikkelen of hebben, of bijvoorbeeld parasieten maar ook zij die last hebben van plakpoep. Ilse Pos verteld u er alles over, wat de oorzaken zijn en belangrijker hoe u problemen kunt voorkomen.

SaveSave

Algemene Voorwaarden