Socialisatie van konijnen - Bernice Muntz - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16775
page-template-default,page,page-id-16775,page-child,parent-pageid-16704,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Socialisatie van konijnen – Bernice Muntz

Bernice Muntz is één van Nederlands bekendste dierentrainers en auteur van de boeken ‘High Five met je konijn’ en ‘Het gelukkige konijn’. Na haar opleiding tot hondengedragstherapeut bekwaamde zij zich verder op de International Dog Trainers School (IDTS) in Engeland en volgde ze de opleiding tot SATS-trainer in Nederland en de Verenigde Staten. Zij geeft inmiddels cursussen, workshops en lezingen in binnen- en buitenland.

Bernice Muntz | Konijnenadviesbureau Hopster

 

Bernice is ook de docente van de zesdaagse opleiding tot konijnendeskundige op de Martin Gaus Academie. In het veld werkt zij met allerlei soorten dieren zoals dassen, schapen, kaaimannen, kippen en otters. Konijnen en cavia’s zijn haar passie. Met haar boeken en lezingen probeert zij het welzijn van deze dieren op een hoger niveau te brengen. Meer informatie vindt u op http://www.dierentrainer.nl/.

 

Tijdens deze editie zal Bernice ons meer vertellen over het belang van socialisatie bij konijnen.

SaveSave

SaveSave

Algemene Voorwaarden