Mini Market - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16795
page-template-default,page,page-id-16795,page-child,parent-pageid-16704,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Mini Market

Het Vrolijke Konijnenhol en Het Knaagtandje hebben al toegezegd voor de mini market ten voordele van de konijnenopvangcentra. Happy Rabbits doneert ook de volledige opbrengst van hun stand aan de aanwezige opvangcentra.
 
Daarnaast zal je ook de boeken van Bernice Muntz en Ilse Pos kunnen aanschaffen. Kom dus zeker een kijkje nemen!
 
Heb je nog vragen over het adopteren van konijnen of over de lezingen? Of wil je socializing met andere konijnenliefhebbers? Dit is de moment!

Algemene Voorwaarden