Castratie en Keutels - Konijnkundig Dierenarts Tom Verbeek - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16773
page-template-default,page,page-id-16773,page-child,parent-pageid-16704,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Castratie en Keutels – Konijnkundig Dierenarts Tom Verbeek

Dierenarts Tom Verbeek studeerde af in 2000 aan de Universiteit van Gent. Na zes jaar werkzaam te zijn in een praktijk voor kleine huisdieren, kwam hij in 2006 terecht in Dierenartsencentrum Trigenio. Daar specialiseerde hij zich al snel verder in bijzondere diersoorten, waaronder vogels, reptielen, konijnen en knaagdieren.

Konijnkundig dierenarts Tom Verbeek | Konijnenadviesbureau Hopster

 

Hij is lid van verschillende organisaties, onder andere de Werkgroep voor bijzondere dieren (VOBD) en de diergeneeskundige associaties voor bijzondere zoogdieren, reptielen en amfibieën (AEMV en ARAV). Hij volgt regelmatig nationale en internationale bijscholingen over konijnen en knaagdieren. Zo volgde hij onder andere een cursus over geneeskunde en chirurgie bij bijzondere dieren in Tsjechië, een cursus over chirurgie bij konijnen en een cursus over tandheelkunde bij konijnen en knaagdieren in Nederland.
 

Bijkomend is hij dierenarts bij het Vogel Opvang Centrum, waardoor hij ook geregeld in contact komt met wilde konijnen.

Dierenarts Tom Verbeek zal ons op het Konijnencongres meer vertellen over het belang van castratie en de verschillende soorten keutels bij konijnen.

Algemene Voorwaarden