Het belang van kruiden - Mieke Desloovere - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16765
page-template-default,page,page-id-16765,page-child,parent-pageid-16704,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Het belang van kruiden – Mieke Desloovere

Mijn naam is Mieke Desloovere, naast een gediplomeerd dierenverzorger ben ik ook een gediplomeerd konijnendeskundige en ben ik eigenares van de webshop Happy Rabbits.

Passie voor konijnen ontstaan is

Mijn liefde voor dieren heb ik al sinds ik het mij kan herinneren, honden, katten, paarden, ezels, schapen, vogels, knaagdieren en konijnen is thuis een leuke dagelijkse verzorging. Door deze passie ben ik gestart met mijn opleiding als dierenverzorger. Na deze goed afgerond te hebben ben ik gestart met werken in een dierenwinkel.

Al snel merkte ik dat het aanbod aan konijnen en knaagdier artikelen heel miniem was en vaak het ongezondste eerst. Na vele dierenwinkels bezocht te hebben, steeds weer een teleurstelling te zien hoe de dieren vaak gehouden werden en hoe klein het assortiment was, vond ik het wel tijd voor actie.

Opleiding tot konijnendeskundige

Zo ben ik gestart met de opleiding konijnendeskundige van Bernice Muntz in 2014 een klein jaartje later en vele konijnenweetjes wijzer bleef het assortiment in vele winkels helaas hetzelfde. Dat was mijn motivatie om Happy Rabbits het leven in te roepen.

Happy Rabbits is in de eerste plaats een webwinkel waar je enkel gezond en verantwoordelijke producten kan vinden voor jouw konijnen en ondertussen ook voor knaagdieren. Ook kan je bij mij terecht voor al je vragen over jouw konijnen.

Beetje bij beetje breiden wij uit. Zo kom ik jouw konijn trimmen aan huis en in de toekomst zullen er ook workshops georganiseerd worden. Het welzijn van alle dieren komt bij Happy Rabbits steeds op de eerste plaats, want gelukkige konijnen zorgen voor blije baasjes.

 

Algemene Voorwaarden