Inschrijving 2017 - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16566
page-template-default,page,page-id-16566,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Inschrijving 2017

Hartelijk dank voor je interesse in het Belgische Konijnencongres op zondag 15 oktober 2017 in de Petrushoeve @Molenbeek-Wersbeek, Vlaams-Brabant, België.

 

Gelieve één formulier per persoon in te vullen.

 

Inschrijfformulier Belgisch Konijnencongres 2017

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Uw inschrijving is pas definitief nadat we de betaling hebben ontvangen. Meer informatie hierover kan u hier vinden. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben dan horen we dat graag via [email protected]!

 

Met konijnvriendelijke groeten,

Team Konijnencongres

 

Algemene Voorwaarden