Knutselen voor je konijn - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
19469
page-template-default,page,page-id-19469,page-child,parent-pageid-14909,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-19469

WORKSHOP "KNUTSELEN VOOR JE KONIJN"

INHOUD

Konijnen houden ervan om te ontdekken en te slopen. Wist je dat je hiervoor geen duur speelgoed moet kopen maar het gemakkelijk zelf kan maken?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met wc-rolletjes en kartonnen dozen enzovoort. Dit is leuk voor de kinderen maar wacht tot de konijnen het resultaat te zien krijgen!

 

PRAKTISCH

Datum: zondag 12/12/2021 van 13u-15u

Prijs: 15 euro per kind (20% korting voor Hoppy Leden)

Adres: Glabbeekstraat 286, 3450 Geetbets

Leeftijd: 6 tot 12 jaar

 

Inschrijven kan je hier. Voor meer informatie mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Knutselen voor je konijn | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden