Lezingen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
14905
page-template-default,page,page-id-14905,page-parent,page-child,parent-pageid-14921,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-14905

Lezingen

Hopster vzw wilt met haar lezingen scholen, verenigingen, opvangcentra, dierenwinkels en iedereen die geïnteresseerd is, bereiken met de correcte informatie over het houden van konijnen. Op deze manier hopen we het konijnenwelzijn te verbeteren. Er valt namelijk nog zoveel te leren over deze geweldige dieren.

 

De lezingen gaan over uiteenlopende onderwerpen. Konijnen behoren namelijk nog steeds tot de meest onderschatte huisdieren van al. Er circuleren zoveel misvattingen over konijnen. Wist je trouwens dat konijnen maar beter niet teveel wortels eten en wel hun eigen uitwerpselen? Dat ze zindelijk zijn en ongelukkig zijn in een hok?

Omwille van de coronacrisis bieden we nu, op aanvraag, online lezingen aan. Elke lezing duurt ongeveer één uur en er is steeds de mogelijkheid om vragen te stellen. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor verdere updates. Klik op de foto voor meer informatie over de lezingen in kwestie.

Deze lezing is ingepland op vrijdag 13/11/2020 om 19u. Inschrijven kan hier.

Deze workshop wordt binnenkort ingepland. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten voor updates.

Algemene Voorwaarden