Lezingen | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
14905
page-template-default,page,page-id-14905,page-child,parent-pageid-14921,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Lezingen

Het belang van lezingen

Hopster vzw wilt met haar lezingen scholen, verenigingen, opvangcentra, dierenwinkels en iedereen die geïnteresseerd is, bereiken met de correcte informatie over het houden van konijnen. Op deze manier hopen we het konijnenwelzijn te verbeteren. Er valt namelijk nog zoveel te leren over deze geweldige dieren.

 

De lezingen gaan over uiteenlopende onderwerpen. Konijnen behoren namelijk nog steeds tot de meest onderschatte huisdieren van al. Er circuleren zoveel misvattingen over konijnen. Wist je trouwens dat konijnen maar beter niet teveel wortels eten en wel hun eigen uitwerpselen? Dat ze zindelijk zijn en ongelukkig zijn in een hok?

 

Aanbod

Elke lezing duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Konijn in huis_ Een verrassend huisdier!_2018 | Konijnenadviesbureau Hopster
 

Inhoud “Konijn in huis”

Deze lezing is gebaseerd op het succesvol ebook “Konijn in huis: Een verrassend huisdier!” Tijdens de lezing gaan we dieper in op huisvesting en verzorging van jou binnen- en buitenhuiskonijnen en de impact op hun leven. Hierbij counteren we alle misvattingen die er bestaan rond konijnen. Je zal verrast zijn van het potentieel van deze geweldige, intelligente huisdieren.
 

Huisvesting van konijnen_2018 | Konijnenadviesbureau Hopster

 

Inhoud “Huisvesting van konijnen”

Hokken zijn passé en een correcte huisvesting is een basisbehoefte van konijnen. Tijdens deze lezing leer je alle belangrijke aspecten van de huisvesting van konijnen van zowel binnenhuis- als buitenhuiskonijnen.

 

Train je konijn_2018 | Konijnenadviesbureau Hopster
 

Inhoud “Train je konijn”

Tijdens deze lezing vertel ik je meer over de opvoeding en training van konijnen.

 

Hersenwerk voor konijnen_2018 | Konijnenadviesbureau Hopster
 

Inhoud “Hersenwerk voor konijnen”

Tijdens deze lezing leg ik je uit wat hersenwerk voor konijnen precies is, waarom het zo belangrijk is en hoe je ermee aan de slag gaat.

 

Kinderen en konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster
 

Inhoud “Kinderen en konijnen”

Konijnen worden nog steeds verkocht als het perfecte huisdier voor kinderen. Vaker dan niet loopt het slecht af voor beide partijen. Maar zijn konijnen de ideale huisdieren voor kinderen? Tijdens mijn lezing leg ik uit hoe je dit een geslaagde combinatie kan maken.

 

Hoe boeken?

Vraag je offerte aan.

Algemene Voorwaarden