Huisbezoek door konijnkundige | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17230
page-template-default,page,page-id-17230,page-child,parent-pageid-17606,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17230

Huisbezoek

Waarom een huisbezoek?

Boek hier een huisbezoek.

 

Omdat konijnen snel gestresseerd zijn, kom ik naar je thuis toe zodat je konijn rustig in zijn eigen omgeving kan blijven. Tijdens het bezoek zal ik veel vragen stellen om het probleem volledig te kunnen begrijpen.

 

Op deze manier kan ik het gedrag van je konijn beter analyseren, inspelen op de persoonlijke behoeftes van jou en je konijn(en) én gericht advies geven waarmee je direct aan de slag kan. Mijn ervaring is dat een huisbezoek enorm veel stress wegneemt bij de konijneneigenaars en het terug leuk wordt om konijnen als huisdier te hebben.

 

We spreken op voorhand een datum en tijdstip af.

Prijs

Eerste huisbezoek: 65€*

Opvolgingsbezoek (optioneel): 60€*

 

Het bedrag is inclusief begeleiding via email.

 

*De reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 15 km van mijn thuis te Geetbets. Daarbuiten worden 0,35€ reiskosten per kilometer (van en naar Geetbets) aangerekend.

Algemene Voorwaarden