Programma 2018 | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17107
page-template-default,page,page-id-17107,page-child,parent-pageid-16399,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Programma 2018

Beste konijnenliefhebbers,

We zijn druk bezig met de voorbereidingen met de VIERDE editie van het Konijnencongres dat zal doorgaan op 7 oktober 2018 in De Lentehei te Herentals. Hou deze pagina, of onze Facebook pagina, zeker in de gaten voor updates.

 

Het thema van dit jaar is: Een konijn erbij!

Barbara Celis – Konijnen: rasechte groepsdieren

Bernice Muntz – Koppelen van konijnen

Marilleke Vrancken – Kinderen & Konijnen

Mieke Desloovere – Andere huisdieren & Konijnen

Hannelore Bellon – Huisvesting van binnen- en buitenhuiskonijnen

Hopster vzw – Voorstelling van onze vereniging

 

Een konijn erbij | Konijnenadviesbureau Hopster

Neem zeker al eens een kijkje op onze blog voor meer informatie over de vorige edities. Het is elk jaar alvast de moeite geweest!

Met konijnvriendelijke groeten,

Team Konijnencongres

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Algemene Voorwaarden