Kinderen en konijnen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17960
page-template-default,page,page-id-17960,page-child,parent-pageid-14907,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Kinderen en konijnen

WEBINAR “KINDEREN EN KONIJNEN”

 

Inhoud

Konijnen worden nog steeds verkocht als het perfecte huisdier voor kinderen. Vaker dan niet loopt het slecht af voor beide partijen omdat er nog zo weinig geweten is over het houden van konijnen. Maar zijn konijnen de ideale huisdieren voor kinderen?

Tijdens dit webinar geef ik je praktische tips mee om dit WEL een geslaagde combinatie te maken. Je kinderen kunnen opgroeien aan de zijde van deze geweldige huisdieren en zullen hier alleen maar voordelen uithalen in hun verdere leven, zowel fysiek als emotioneel. Daarnaast geef je tegelijkertijd je konijnen het gelukkige leven dat ze verdienen. WIN WIN.

Praktisch

Datum en tijd: af te spreken
Duur: 1u
Prijs: 50 euro (90 euro voor twee webinars naar keuze)
Hoppy Lid40 euro (20% korting)

Inschrijven kan je hier. Voor meer informatie mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

 

Kinderen en konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden