Hersenwerk voor konijnen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17958
page-template-default,page,page-id-17958,page-child,parent-pageid-14907,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Hersenwerk voor konijnen

WEBINAR “HERSENWERK VOOR KONIJNEN”

Inhoud

Konijnen zijn enorm intelligente dieren en moeten gestimuleerd worden om verveling en de hieruit ontspruitende gedragsproblemen tegen te gaan. Het maakt niet uit hoe oud of tam je konijnen zijn, hersenwerk is leuk én ideaal om tegemoet te komen aan de basisbehoeftes van jouw konijnen.

Daarnaast koppelt hersenwerk voor konijnen verrijking en zoekspellen aan het karakter en de behoeften van het individuele konijn. Dit versterkt de communicatie en verbinding, waardoor het contact tussen mens en konijn nog sterker wordt.

Tijdens deze privéles geef ik je handvaten mee zodat je direct aan de slag kan met jouw konijnen en hun het mooie leven bieden dat ze verdienen.

 

Praktisch

Datum en tijd: af te spreken
Duur: 1u
Prijs: 50 euro (80 euro voor twee webinars naar keuze)
Hoppy Lid40 euro (20% korting)

 

Inschrijven kan je hier. Voor meer informatie mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Hersenwerk voor konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden